Warlords of Aternum online spelen

Speel Warlords of Aternum online

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in spellen als World of Warcraft, maar heb je het nooit aangedurfd om ze te starten? Spellen als WoW zijn veeleisend. Niet alleen wordt er veel van je tijd gevraagd, maar je moet deze spellen onderhouden. Warlords of Aternum is een spel dat met zijn grafische elementen in de buurt komt van spellen als World of Warcraft. Maar tegelijkertijd is het een spel dat veel minder intensief onderhoud en aandacht vraagt.

Warlords of Aternumwarlords of aternum online spelen is een Turn Based Strategy (TBS) spel. Waarbij TBS inhoudt dat spelers om de beurten een actie uitvoeren. Innogames heeft het spel Warlords in 2016 overgenomen van Wonga studio en binnen een jaar uitgebracht onder de naam Warlords of Aternum. Mocht je nog een account hebben bij Warlords, is het een kwestie van de updates uitvoeren en verder spelen. Als alles correct is, zijn alle spelgegevens en je account bewaard gebleven.

Zoals gezegd hoeft Warlords of Aternum niet zoveel van je tijd te vergen. Je kunt het spel spelen wanneer je hier tijd voor hebt of zin in hebt. Daar moet wel aan toegevoegd worden dat het verslavend kan zijn. Het is eenvoudig om snel meer dan twee uur in een zitting kwijt te zijn. Als dat echter het enige ‘nadeel’ is dat in eerste instantie genoemd kan worden? Dan zijn er weinig negatieve punten aan te merken.

Doel van het spel

Wanneer je het spel start, zal je starten als de bewaker van Dewport en begin je vrijwel meteen met het bouwen van je eigen leger. Het doel is uiteindelijk om alle vijanden te vernietigen die op je land aanwezig zijn. Dit brengt je meteen bij de kaart, waarbij je in de vorm van hexagonen het gevecht zal aan gaan.

Bouw een leger

Rekruteer een leger en zorg ervoor dat je de sterkste bent. Er is een groot aantal kleurige figuren waar je uit kunt kiezen om je leger op te bouwen. Elk ‘soort’ heeft zijn voor en nadelen, wees verstandig en kies wijs. Je kunt uit de volgende groepen kiezen:

 • De ruige ruiters
 • Wijze magiërs
 • Toom-Pah’s groepwarlords of aternum speel je zo
 • Koninklijke piekeniers
 • Lela’s boogschutters
 • Bewaking van de koning
 • Grubaks groep
 • Feeën van de maagd
 • T’ruts brigade
 • Caenfort-boogschutters
 • Duistere sjamanen

De kaart kan met zijn hexagonen en grootte verwarrend zijn voor nieuwe spelers. Het is daarom goed om te weten dat je bepaalde functies vrij zal moeten spelen. Dat houdt in dat niet alle functies die je nodig hebt in het spel in een keer gebruikt kunnen worden. Hierdoor heb je als nieuwe speler meer tijd om te wennen aan de kaart. Daarnaast zal je door nieuwe terreinen te veroveren niet alleen meer ervaring opdoen als speler maar ook binnen het spel.

Je kunt Warlords of Aternum gratis spelen op zowel PC als Android en iOS apparaten. Hoe het spel verloopt is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt en de legers die je bouwt. Gaat het spel niet snel genoeg? Dan kan je gebruik maken van de betaalde functies om het spel sneller of gemakkelijker te laten verlopen – dat is geen cheat maar simpelweg een van de features van Warlords of Aternum.