railnation

Waarom Rail Nation hét spel is dat je deze zomer in de tuin speelt

RailNation

Vakantie: spelen maar!

Na een jaar hard werken in de schoolbanken of voor je baas is het dan eindelijk zo ver: vakantie! Tijd om rustig bij te komen en te genieten van de lange zomerdagen. Ga jij niet op reis, maar geniet je vooral van de zon? Vervelen is niet nodig, want Rail Nation is hét spel dat jij gaat spelen deze zomer. Plof neer in de hangmat en begin direct met dit gave spel!

 

Op weg naar prestige!

Wil jij de gehele spoorweggeschiedenis herbeleven in een van de beste online treinspelletjes? Speel dan deze online strategische game die is onderverdeeld in zes spannende tijdperken! Richt je eigen spoorwegnetwerk op, zorg iedere dag voor efficiënt vervoer en leg lucratieve routes aan. Speel de nieuwste treinen vrij, breid je station uit en speel samen met je vrienden door associaties te vormen en overwinningen te behalen. Kies jij voor de stijlvolle passagierstreinen? Of koop jij liever de krachtige goederentreinen? Verbeter eindeloos jouw treinen en zorg ervoor dat je persoonlijke prestige wordt vergroot zodat jij de strijd aan gaat met jouw concurrenten!

 

Speel altijd en overal

Zit jij inmiddels in de relax modus in je tuin? Dan kan het avontuur beginnen! Ga naar de website en speel direct. Het spel is in elke browser te spelen. Rail Nation kent een uitgebreide tutorial en is erg toegankelijk voor nieuwe spelers. Het spel is zelfs eenvoudig te downloaden op mobiele apparaten in de App Store of bij Google Play. Op deze manier kun jij zelfs vanuit je luie stoel in de tuin op je telefoon spelen. Of in het zwembad. Of op de wc. Niets staat jou dus meer in de weg om de uitdaging aan te gaan en een spoorwegnetwerk op te bouwen deze zomer! Tjoeketjoeke hoehoe!

Maak vandaag nog een account aan bij Rail Nation en speel mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *