Oorlog spelletjes

Oorlog spelletjes gratis online spelen

Oorlog spelletjes zijn wellicht de meest gemaakte online games op dit moment. Het idee is simpel: je hebt een leger (al dan niet met een eigen dorp of stad) en je moet de vijand verslaan. Sommige oorlogsspellen zijn daarbij bijzonder grafisch en gedetailleerd. Andere spellen draaien alleen maar om het neerknallen van tegenstanders. Aangezien er veel verschillende oorlog spelletjes online te vinden zijn, is dit een aantrekkelijke categorie voor veel gamers.

Kun je oorlogsspellen gratis spelen op het internet?

Ja, de meeste oorlog spelletjesoorlog spelletjes online spelen kun je gewoon direct spelen in je browser of op je mobiele telefoon zonder geld te storten. Spellen als Tribal Wars en World of Tanks kun je altijd gratis spelen. Om een account aan te maken, hoef je alleen maar je mailadres en wachtwoord in te voeren. Na het klikken op de bevestigingslink in je mail kun je direct beginnen met spelen.

Tegenwoordig beginnen nagenoeg alle oorlogsspellen online met een tutorial. Dit zijn kleine opdrachten die je moet doen. Hiermee leer je niet alleen het spel kennen, je krijgt er vaak ook interessante beloningen voor:

  • Legereenheden;
  • Voedsel, ijzer of andere grondstoffen;
  • Diamanten, goud of andere units.

Na de tutorial sta je er alleen voor en begint het spel echt. Steeds vaker zien we echter complete lijsten met uitdagingen voorbijkomen, inclusief uitleg. Handig wanneer je extra wilt groeien!

Win ik makkelijker als ik wel geld stort?

Er is een lange discussie aan de gang die nooit ophoudt. Pay-to-win is hét begrip in dit opzicht. In sommige spellen hebben betalende spelers zoveel voordelen dat het wel heel makkelijk wordt om te winnen. Zij betalen niet voor het spel zelf, maar voor een Premium Account, extra bonussen, grondstoffen of andere voordelen.

Persoonlijk houden we het graag op een paar euro. Grotere stortingen zijn mogelijk in veel spellen, maar zonder skills en strategie kom je als speler nergens. Uiteraard bepaalt iedereen zelf hoe hij of zij een spel wil spelen. Dat geldt ook voor de oorlog spelletjes.

Welk oorlogsspel is het beste?

Er zijn ontzettend veel oorlogsspellen. oorlog spelletjes onlineDat maakt het aanwijzen van het beste oorlogsspel zo goed als onmogelijk. Uiteindelijk bepaal jij zelf welk spel je het leukst vindt. Dat kan Tribal Wars 2 zijn, met een interessante gameplay en veel grafische aspecten. Maar het kan ook World of Tanks zijn, of World of Warplanes van dezelfde ontwikkelaar. En uiteraard zitten er in Elvenar ook genoeg oorlogsmomenten om je bezig te houden.

Het beste is om reviews op te zoeken met screenshots waarbij je een goed idee krijgt van het oorlogsspel dat je wilt gaan spelen. Aangezien alle spellen die op onze website langskomen gratis gespeeld kunnen worden, kun je altijd zelf een kijkje nemen.

Waarom een online oorlogsspel spelen?

Online oorlog spelletjes zijn altijd beschikbaar en er zijn altijd andere spelers. Voor de browsergames die op onze website staan heb je geen console nodig (zoals bij Battlefield van IGN wel het geval is). Een computer, laptop of mobiele telefoon is genoeg. Werk aan je leger, maak je klaar voor de strijd en vecht tegen of samen met andere spelers om de overwinning binnen te halen!