Munten verdienen voor FIFA FUT 20, hoe doe je dat?

online gaming

Wanneer je regelmatig FIFA 20 Ultimate Team speelt, dan is de kans groot dat je verlegen zit om munten. Misschien omdat je teamfitness nodig hebt voor je Weekend League. Of de contracten zijn op. De meeste FUT-spelers willen graag meer munten omdat ze bepaalde spelers aan willen trekken om hun team nog sterker te maken. Een spits met een 5 ster zwakke voet bijvoorbeeld, die ene CAM met 99 stamina of 5 sterren skillmoves.

De makkelijkste manier lijkt FIFA punten kopen en daarmee pakketten openen. De kans dat je iets leuks uit het pakket haalt en daarmee de nodige munten verdient, die kans is verrekte klein. EA is namelijk niet dom; dikke spelers liggen niet zomaar op straat in alle pakketten. Hoe kom je dan aan die munten die je nodig hebt?

Handelen, flippen en actief zijn op de transfermarkt

Je kunt veel gratis munten verdienen door wat tijd en aandacht te besteden aan de markt. Enerzijds kun je handelen; de juiste spelers vinden die uit de pakketten gaan en waardoor de waarde gaat stijgen. Of de meta spelers aantrekken en die verkopen op het moment dat mensen hun team klaar gaan maken voor de Weekend League.

munten verdienen in fut 20

Flippen is een veel makkelijkere manier om munten te verdienen voor FIFA FUT 20. Flippen is eigenlijk redelijk simpel. Je bekijkt de laagste prijs waarvoor een speler aangeboden wordt op de markt. Vervolgens bied je op de speler tegen een lagere waarde. Vervolgens plaats je alle gewonnen items zo snel mogelijk op de markt. Uiteraard zorg je wel voor een goede winst. Vergeet ook de taks niet: EA rekent 5% op alle verkochte items. Wanneer je een speler koopt, betaal je geen belasting.

FutBin Filters gebruiken bij flippen is de makkelijkste manier om snel de juiste spelers te vinden.

Kost dit niet verrekte veel tijd?

Handelen en flippen kost meer tijd dan FIFA-punten kopen. Maar dat is niet het hele verhaal. Wanneer je pakketten trekt, dan heb je geen enkele garantie dat dit een succesvol traject is. Kies je er echter voor om te handelen en te flippen, dan investeer je (een beetje) tijd met betere resultaten. Dit geldt vooral voor flippen, waarbij je duizenden munten voor FUT 20 kunt verdienen binnen enkele minuten, waarmee je vervolgens eindelijk die spelers, contracten en items aan kunt trekken die je nodig hebt.

Wil je meer weten over flippen? Bekijk dan dit YouTube-kanaal over munten verdienen voor FUT 20; dan ben je direct op de hoogte over alle mogelijkheden. Of bekijk de website die we volledig aan FIFA Ultimate Team gewijd hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *