De 3 beste browsergames voor de zomer van 2019

online gaming

Dit worden de 3 beste browsergames voor de zomer van ’19!

Ben je klaar met die saaie spelletjes of Facebook of games die vervelen na een paar minuten? Dan hebben we de oplossing voor je. Dit zijn volgens ons de 3 beste online browsergames voor de zomer van 2019! De mooie dagen staan voor de deur, dus de kans is klein dat je binnen blijft zitten om constant te gamen.

Daar hebben we uiteraard rekening mee gehouden. Deze 3 beste browsergames zijn namelijk prima te spelen via mobiele apparaten – al kan het geen kwaad om af en toe even achter de computer te kruipen. Eerlijk is eerlijk, constant met je kop in de zon is ook niet gezond!

Nummer 1: Travian Legends

travian legends logoTravian is een spel dat door duizenden mensen over heel de wereld gespeeld wordt. Het is een spel dat gemakkelijk te spelen is via mobiele apparaten. Travian Games heeft er namelijk voor gezorgd dat het spel meegegroeid is met de huidige technologie. En dat kunnen we écht niet van alle browsergames zeggen.

Je kunt Travian Legends gemakkelijk spelen via de browser. Wil je eerst wat meer informatie? Dan kijk je toch even naar onze Travian Legends review?

Nummer 2: RailNation!

Werail nation logo steken het niet onder stoelen of banken: RailNation is een van de spellen die we zelf al heel lang spelen. Met wisselend succes overigens, want dit strategiespel met treinen zorgt zeker voor uitdagingen tijdens het spelen.

Maar het moet in de top 3 beste browsergames voor de zomer staan, want bij dit spel heb je écht geen computer nodig. Het is gemakkelijk te overzien, alles kan via de mobiel en je kunt er uren mee in de tuin zitten. Zet jij de barbecue vast klaar, dan stappen wij de trein in.

Direct spelen? Maak hier een account aan!

Nummer 3: Forge of Empires

Okayforge of empires logo, okay – dit is de nummer 3 omdat je Forge of Empires écht af en toe even via een computer moet openen om de aanvallen wat makkelijker te kunnen spelen. Máár tussendoor is het makkelijk om gewoon via mobiele apparaten te spelen omdat er technisch gezien nooit zoveel hoeft te gebeuren.

Het plaatsen van gebouwen, uitgeven van je Forge-punten en het zoeken naar verborgen schatten op de kaart kan gewoon op het strand. Zolang je maar verbinding hebt en batterij natuurlijk.

Op naar een zomer vol browsergames!

Denkhoofd koel houden met cocktail je dat de meeste mensen browsergames spelen in de winter? Dan heb je het mis. In de zomer wordt er ontzettend veel gespeeld en nu de 3 beste browsergames voor de zomer op een rijtje staan, kun je direct beginnen met spelen. Het zijn wel strategiespellen, dus het is verstandig dat je het hoofd koel houdt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *